söndag 8 mars 2009

Vi har varit ute i husvagnen i helgen........hundarna trivs verkligen där.........vi också. Marchallerna lyser så trivsamt vid husvagnarna där folk är ute. Men man lever ju lite vildmarksliv......tvättar sig med savetter(vattnet är avstängt i vagnen på vintern) så man sparar på vattnet som man tar med sig hemmifrån.
Så när man kommer hem på söndag är det skönt att ställa sig i duschen......med bara stearinljusen tända i badrummet och tvätta sig ren och se´n sitta i badrocken resten av kvällen .....idag spelade vi BingoLotto(vann 100 kr).

4 kommentarer:

  1. Så mysigt det låter med husvagn och duschen vid hemkomsten. För att riktigt kunna uppskatta ngt måste man nog ha upplevt att vara utan.

    SvaraRadera
  2. Det blir nog ingen kolonifest på lördag....
    Det blir fika hos mej istället om det funkar. Vad är det för galen 16 åring som blivit skjuten i Bålsta? Viftar man med en Soft Air Gun så borde skottet sitta i pannan och inte i benet. Har postat en ritning på kattdörrarna till pappa idag, så får jag väl se om det är ngt som går att fixa.

    A

    SvaraRadera
  3. En sak till, vad har du för typsnitt på din överskrift. "Mitt bloggförsök". Håller på med ett vägg ord och den fonten var snyggare än den jag tänkt.

    A

    SvaraRadera
  4. Ska höra med min webbdesigner Emma ang.typsnittet. Hon har börjat jobba hos Karamellkungen.
    Å.Ö.

    SvaraRadera